Over ons

De kracht van Velder

Wij zijn Velder

Een allround communicatiepartner die alles in huis heeft. Van concept en design tot uitwerking en realisatie. Zowel offline als online.
Velder kent de mogelijkheden en werkt effectief en resultaatgericht. Velder begon ooit als drukkerij gespecialiseerd in spoedwerk en is inmiddels uitgegroeid tot een full-service communicatiepartner.

Ons team bestaat uit professionals die hun expertise combineren met passie voor hun vak. Het team wordt versterkt door een vast netwerk van business partners. Zo bieden we kwaliteit en service aan onze klanten en kunnen we snel en efficiënt oplossingen realiseren die voor hen meerwaarde opleveren.

Wij werken voor, maar vooral samen met, opdrachtgevers uit diverse sectoren, waaronder electronics, foods, healthcare, IT en telecom. Soms grotere, soms kleinere bedrijven. Die samenwerkingen zijn veelal intensief, waarbij wij onze kennis en expertise inzetten om voor hen optimale communicatie oplossingen te realiseren die effect sorteren.

Zo helpen we hen om zich te onderscheiden van anderen. En dat zorgt ervoor dat veel van deze partnerships jarenlang duren. Ook benieuwd wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer, maar luisteren nog liever naar wat u wilt…

Uw wens. Onze missie.

Wij willen dat u tevreden bent En blijft

Om de best mogelijke producten en services op communicatiegebied te willen leveren moet je het beste uit jezelf halen en soms wat langer door gaan. Kan niet, kennen we dan ook niet. Wij hebben een drive om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen en zijn pas tevreden als zij dat zijn. En vervolgens steeds bij ons terugkomen.
Dat is onze missie, dat geeft ons een kick.

We houden van kwaliteit

Velder staat voor kwaliteit, dat weten onze klanten. Daar rekenen ze ook op. We werken er continu aan om de kwaliteit van onze organisatie, producten en services op hoog peil te houden en nog verder te verbeteren. Dat bewaken we en laten we jaarlijks toetsen.  Het kwaliteitsmanagement systeem van Velder is dan ook ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Integer & vertrouwd

Beeldmateriaal voor nieuwe producten en kopij voor jaarverslagen is vaak vertrouwelijk. Soms zelfs beursgevoelig. Zorgvuldig omgaan met dat soort
informatie is ons niet vreemd. Embargo’s en NDA’s ook niet. Veel van onze klanten benoemen Velder dan ook tot Trusted Partner of Preferred Supplier. Op zo’n status zijn wij natuurlijk best trots!

Snelheid als kenmerk

Velder begon ooit als specialist in spoed-drukwerk. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een allround partner op het gebied van communicatie. Die snelheid is er nog altijd. Alleen in kwaliteit hebben we nooit concessies gedaan. Die staat nog altijd voorop. Voor de rest houden wij wel van een uitdaging. Van deadlines schrikken we dan ook niet zo gauw. We zijn gewend om snel te schakelen, doen wat nodig is en realiseren die deadlines als het ook maar even kan.

Service die ver gaat

Wij houden van proactief meedenken met onze klanten. Kwestie van inlevingsvermogen. Gewoon door na te gaan hoe we het zelf graag zouden willen als klant. Daarom houden we ook niet van loze beloftes. Wel van het nakomen van gemaakte afspraken. Daar gaan we heel ver in. Nieuwe klanten vinden dat soms verrassend, maar voor ons is dat de normaalste zaak van de wereld. Bij Velder zien wij dat gewoon als onderdeel van ons standaard servicepakket.

Hoe we met onze klanten omgaan?

We werken voor hen!

Velder heeft vele, mooie klanten. Vaak al jarenlang. Relaties om trots op te zijn.
Toch praten we niet graag óver onze klanten, we praten liever mét hen. Over wat hen beweegt en wat ze zoeken.
Wat ze willen van ons. En wanneer.

Nog liever hebben we dat klanten over óns praten, omdat zij zo enthousiast zijn.
Dat kunnen zij veel beter en overtuigender dan wij ooit zouden kunnen. Tevreden klanten zijn immers onze beste ambassadeurs.
Die moet je koesteren!

avg

Informatiebeveiliging

AVG & Data

Velder is AVG compliant. Logisch. Iedereen heeft recht op privacy en moet er op kunnen vertrouwen dat die privacy ook gerespecteerd wordt. Dat vinden wij belangrijk. Dat hebben we ook geborgd. Wij schermen alle data over persoonsgegevens goed af, maar verder zijn we heel open en transparant. Ook over privacy. Onze Privacyverklaring staat hier.

Ook voor alle andere data geldt dat Informatiebeveiliging in onze ogen de normaalste zaak van de wereld is. Niet omdat het moet, maar omdat het zo hoort, vinden wij. Dus zijn we zuinig, zowel op onze data als op die van u. Voor Velder al jarenlang vanzelfsprekend. Daarom werken we op IT-gebied ook met gecertificeerde partners. Zodat wat veilig moet zijn, ook veilig blijft.

nl_NL