Welkom op onze nieuwe website!

Een website van deze tijd, snel, responsive en SEO vriendelijk. De belangrijke eigenschappen van deze tijd. Wilt u ook een nieuwe website. Wij helpen u graag verder. Informeer naar onze mogelijkheden.

Wilt u een echte webmaster, of kunt u alles zelf?
U kunt natuurlijk zelf uw website ontwerpen, bouwen en beheren. Maar kent u echt alle ins-en-outs?

Van structuur en navigatie bepalen, teksten schrijven, keuze van CMS (Content Management System), juiste afbeeldingen maken, bewerken en uploaden, tot en met het complete technische beheer en de beveiliging van uw website? Kortom, bent u een ervaren webmaster?

En dan ook nog zorgen dat uw website goed wordt gevonden in zoekmachines als Google, Bing, DuckDuckGo etc.
Heeft u daarnaast al bedacht hoe u wilt omgaan met social media als Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, YouTube, SnapChat en WhatsApp? Heeft u daarvoor al een strategie?

Waarom laat u dat niet aan webmaster specialisten over die met kennis van zaken met u meedenken en u pro-actief adviseren. Velder is zo’n specialist.
Wij bieden geen standaard pakketten. Wij bieden datgene wat u zoekt, in de kwaliteit die u wenst. Zodat uw website up-to-date is, en blijft!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer nieuws

Nieuws

Check it out: onze nieuwkomers

We zijn druk geweest om weer nieuwe producten toe te voegen aan ons aanbod. Op deze pagina hebben we er een aantal uitgelicht.

Nieuws

Uw Online Order Portal: velderstock.nl

Wilt u uw voorraad drukwerk op elk gewenst moment kunnen inzien, beheren en afroepen? Velder heeft daarmee al jaren ervaring en kan u ook helpen! Informeer naar de mogelijkheden.

nl_NL