Drukwerk & Printing

Van design en productie tot voorraadbeheer en aflevering

Uw drukwerk uitbesteden?

Velder als partner voor het gehele traject

drukwerk

Drukwerk & meer

Veel klanten besteden alles rondom hun drukwerk pakket uit bij Velder. Ook voor u kan Velder het complete traject verzorgen. Van design en prepress tot voorraadbeheer en aflevering. Of het nu gaat om visitekaartjes, manuals, folders, POS-materiaal, of bijsluiters en brochures.

Via onze slimme web applicatie kunt u de voorraad op elk gewenst moment inzien en afroepen. Zo houd u zelf de regie. Terwijl u doet waar u goed in bent, regelt Velder voor u alle overige zaken. En heeft u alles rondom uw drukwerk goed geregeld.

Kennis & Ervaring

De ontwikkelingen op grafisch gebied volgen elkaar in snel tempo op. Grenzen vervagen en wat vandaag dè technologie is, kan morgen achterhaald zijn. Welke techniek past het best bij de uitstraling die u wenst? Offset druk? Digitaal? Of printen? En welke materiaalkeuze en afwerking?

Goed advies over de mogelijkheden, verschillen en kosten betaald zich altijd terug. Velder kent de mogelijkheden in de grafische wereld.  Al 40 jaar realiseren wij kwaliteitsdrukwerk voor onze klanten, in elke gewenste oplage en techniek.

Printing by Velder

Snel & flexibel

Hoe dit werkt? Simpel: u levert uw kant-en klare bestand digitaal bij ons aan of, u laat Velder de complete opmaak verzorgen. Na het printen leveren wij af waar u maar wilt. Bij u op de zaak of rechtstreeks bij uw klanten. Onze productielocaties beschikken over de modernste apparatuur met bijna 24-uurs capaciteit, waardoor we constante kwaliteit en korte levertijden kunnen garanderen. Een hoge oplage of spoedopdracht is dan ook geen probleem.

Met onze printing-on-demand methode produceren wij pas op het moment van bestelling. Zo zijn uw brochures, product sheets etc. steeds up-to-date en is uw informatie actueel. Doorlooptijden hierbij zijn kort. Voorraden kunnen worden afgebouwd en u bespaart geld.

Printing-on-demand laat zich goed combineren met digitale media. Zelfs personalisatie is mogelijk. Met bijvoorbeeld een naam op de voorzijde van een brochure, een unieke barcode op de achterzijde van een manual, of een persoonlijke QR-code op uw visitekaartje.

De voordelen

Als u uw drukwerk aan Velder uitbesteed heeft u meer tijd over heeft voor uw eigen business. Bovendien heeft  het uitbesteden van uw drukwerk meer voordelen:

Benieuwd naar de voordelen van drukwerk & printing voor uw organisatie?

Plan een oriënterend gesprek met ons

Nieuw in ons Assortiment

Print inspiratie

Voortschrijdende digitalisering in de grafische industrie zorgt de laatste tijd er voor dat klassieke technologieën in hoog tempo transformeren tot nieuwe technieken. Zo kunnen tal van nieuwe toepassingen in steeds kleinere oplagen worden gerealiseerd.
Wat te denken van bedrukt vloervinyl, kamerbreed leverbaar en geheel naar wens te bedrukken in full-color. Anti-slip, brandvertragend en met een verwachte levensduur van meer dan 10 jaar! Zo kunt u uw bedrijf een wel heel eigen uitstraling geven. Indien gewenst zelfs aangevuld met een bankstel bedrukt met uw eigen logo!

Velder heeft ook tal van producten om de belangrijkste COVID-19-maatregelen als voldoende afstand houden en regelmatig handen te wassen, eenvoudig te communiceren in en rondom elke onderneming.

Meer dan alleen Drukwerk & Printing

Voor u wellicht ook interessant...

creatie en content

Creatie & Content

Creatieve designs en teksten die communiceren met impact

Webdesign

Krachtig ontwerp, vormgeving en beheer van uw websites.

Beurzen & Events

Beurzen & Events

Optimale uitstraling door een uitgekiende presentatie.

nl_NL