Design & Content

Creatieve designs en teksten communiceren met impact

Gericht en effectief uw boodschap overbrengen?

Velder beheerst het gehele traject

communicatiebureau

Design & Impact

U wilt graag dat uw boodschap overkomt, blijft hangen en zorgt voor binding. Zowel bij het informeren van bestaande klanten als bij het werven van nieuwe klanten. Alleen als uw communicatie hen tot iets kan bewegen genereert u optimaal effect.

Tekst en beelden zijn daarbij belangrijk. Zeker. Maar minstens zo essentieel daarbij is een goed design dat afgestemd is op het gebruikte communicatiekanaal. Vormgeving van tekst en beelden bepaalt immers veelal de impact. Het kan deze versterken en er voor zorgen dat uw boodschap opvalt. En aanspreekt. Dat vergt kennis en ervaring. Velder weet wat daarvoor nodig is en helpt u graag daarbij.

Uitwerking

Velder maakt gebruik van designers in tal van disciplines. Van grafisch ontwerp en webdesign, tot creatieve beeldmakers en ruimtelijke vormgeving. Zo creëren we ontwerpen die aanspreken en impact hebben. Steeds weer.

Velder realiseert daarnaast ook de complete uitwerking van die ontwerpen. Tot kant-en-klare bestanden of tot complete eindproducten. Voor o.a.: drukwerk, signing, websites, audiovisuele presentaties. Maar ook voor house style, POS-materialen, beursstands etc. Op die manier kunnen we u ondersteuning bieden op het hele traject en brengen we uw communicatie naar een hoger niveau.

Design by Velder

Effectief & Compleet

Hoe dit werkt? Simpel: alles begint met een uitgebreide briefing. Aan de hand daarvan maken wij enkele ontwerpvoorstellen en spreken die met u door. Samen komen we zo tot het definitieve ontwerp dat we daarna uitwerken. Meestal zult u als opdrachtgever zelf teksten aanleveren. U weet immers welke boodschap u wilt uitdragen. Maar mocht u willen dat wij uw tekst vooraf redigeren of zelfs compleet laten schrijven door een copywriter, dan kan dat.

Voor beeldmateriaal geldt hetzelfde. Aangeleverde beelden beoordelen we op hun technische geschiktheid. Benodigde beeldbewerking en/of montage voeren met we meest moderne software vakkundig uit. Indien gewenst kunnen wij zelfs fotografie of illustraties in de gewenste stijl en sfeer verzorgen.

De uitwerking en opmaak van verschillende taalversies doen we graag voor u. Op basis van door u aangeleverde vertalingen of door het laten maken van die vertalingen door professionele vertalers.  Zo kunnen wij het complete traject voor u verzorgen.

De voordelen

De specialisten van Velder inschakelen voor het realiseren van uw ontwerp is een verstandige keuze. De belangrijkste voordelen daarvan zijn:

Benieuwd naar de voordelen van design & content voor uw organisatie?

Plan een oriënterend gesprek met ons

Uitstraling is belangrijk!

Professionele Huisstijl

Huisstijl is een essentieel onderdeel van de uitstraling van een bedrijf of merk naar de buitenwereld.

Belangrijke elementen van de huisstijl zijn kleur, vorm, beeld, lettertype, typografie en zelfs ook het taalgebruik.

Het logo is een ander belangrijk element. Het is een visuele vertaling van het bedrijf of merk en de beste logo’s zijn gemakkelijk herkenbaar voor het publiek. Bekende branding voorbeelden zijn o.a. Apple, Coca Cola en McDonalds.

Alle genoemde elementen van een huisstijl worden gebruikt om de positie van het bedrijf  of merk in de markt te bevestigen en te verstevigen.

Daarom is het dus heel belangrijk dat elk bedrijf of merk een professionele huisstijl heeft. Wij helpen u daarbij graag.

Meer dan alleen Design & Content

Voor u wellicht ook interessant...

Presentatie & Audiovisueel

Presentatie & Audiovisueel

Communiceren door aandacht trekken en vasthouden.

Webdesign

Krachtig ontwerp, vormgeving en beheer van uw websites.

Beurzen & Events

Beurzen & Events

Optimale uitstraling door een uitgekiende presentatie.

nl_NL