Beurzen & Events

Optimale uitstraling door een uitgekiende presentatie

Een beurs, congres of event?

Zonder zorgen geregeld met Velder

Beurspresentatie

Als communicatiepartner is Velder thuis op het brede gebied van beurspresentatie van bedrijven en producten. Heeft u een congres of event of beurs? Wij hebben ruime ervaring met wat daar allemaal bij komt kijken en kunnen u helpen bij het hele traject.

Of het nu gaat om advies, een creatief en aansprekend ontwerp, de productie van presentatiematerialen of zelfs de realisatie van een complete beursstand op locatie. Wij zijn u graag van dienst. Op onderdelen van het traject of, als u dat liever heeft, als compleet turn-key project. Bij Velder is het in vertrouwde handen.

Advies & Ervaring

Onze presentatiespecialisten zijn gewend aan deadlines en het werken met strakke planningen. Al vele jaren realiseren wij met succes voor onze klanten allerlei soorten beurs stands. Kleine, maar ook grote van 200m2 of meer. In binnen- en buitenland. Wij vertellen u hier graag meer over.

Ook voor een flexibele beurswand of roll-up banners in allerlei formaten, materialen en uitvoeringen kunt u bij de specialisten van Velder terecht. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op. Wij maken graag tijd voor een gesprek en een goed advies!

Benieuwd naar de voordelen van
Beurzen & Events voor uw organisatie?

Plan een oriënterend gesprek met ons

Events in de cloud

Online events

Beurzen, events en congressen gaan momenteel niet door. Deels worden deze vervangen door digitale events. Zo werd het meest recente Apple-event door ca. 1,8 miljoen mensen live bekeken!

Zodra het kan/mag zullen er zeker weer off-line evenementen gaan plaatsvinden zodat mensen ontmoeten, inspireren, netwerken en totaalbeleving weer mogelijk is. Maar online events zullen ook in de toekomst niet meer weg te denken zijn en steeds belangrijker worden.

Een online event is een sterk medium om content (informatie, kennis, motivatie etc.) in een digitale omgeving te kunnen delen. Inclusief mogelijkheden tot interactie zodat kijkers écht mee kunnen doen, en je niet alleen maar een live videostream aan het ‘zenden’ bent.

Er zijn diverse varianten voor online events. Zo is een hybride event een combinatie van een live event met publiek en een online event.

Organiseren van een online event vraagt een andere benadering dan een live event en is veelomvattend. De aandachtsboog die een mens online kan opbrengen is veel lager dan bij een live experience.

Het is dus niet een kwestie van wat je live doet ook gewoon online doen. Er moet anders worden gekeken naar content en nagedacht worden over timing, variatie, locatie, techniek, streamen etc.

Wilt u van gedachten wisselen wat Velder hierin voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Meer dan alleen Beurzen en Events

Voor u wellicht ook interessant...

creatie en content

Creatie & Content

Creatieve designs en teksten die communiceren met impact.

Drukwerk & Printing

Drukwerk & Printing

Van design en productie tot voorraadbeheer en aflevering​.

Beurzen & Events

Presentatie & Audiovisueel

Communiceren door aandacht trekken en vasthouden.

nl_NL